Ecosabor

 

 

Al 99% de la población le gustaría tener más tiempo para cocinar.

El 1% restante ya conoce a Mireia Carbó.

Hablemos claro: tienes poco tiempo y no quieres pasar lo que queda de tarde encerrado en la cocina, con el agobio de pensar que tu esfuerzo quizás sólo se verá recompensado con un buñuelo, en el peor sentido de la palabra...

martes, 27 de septiembre de 2011 

El fruto de su experiencia y de su deseo de hacer feliz a la gente que la rodea es este libro, “cocinado” para que todo el mundo saque de él un... ¡buen provecho!

Pero esta semana no has parado y has comido fatal. Te apetece sentarte a la mesa tranquilamente
con los tuyos y saborear algo bueno de verdad. Eso sí, sin preocuparte por nada, sin agobiarte…
Porque, aunque ahora no lo creas, es posible Cocinar sin agobiarse.
La vida es muy complicada. ¿Te la complicarás aún más entre cazuelas?
La respuesta de Mireia Carbó es que, en la cocina, todo es más fácil de lo que te imaginas. Y que, sin quebraderos de cabeza ni productos raros, se pueden obtener resultados que sorprenderán a todo el mundo. A ti más que a nadie.

Mireia Carbó

De muy jovencita las cazuelas ya la fascinaban y su curiosidad la llevó a la Escuela de Hostelería de Barcelona.
Pasó por todo tipo de restaurantes de
diversas categorías y, dispuesta a convencer a todo el mundo de que para cocinar no se necesita tener un don especial, cambió los fogones de su restaurante por un aula en la que da clases para “cocinar sin agobiarse”. El fruto de su
experiencia y de su deseo de hacer feliz a la gente que la rodea es este libro,
“cocinado” para que todo el mundo saque de él un... ¡buen provecho!


El 99% de la població voldria tenir més temps per cuinar.
L’1% restant ja coneix la Mireia Carbó.
Diguem-ho clar: tens poc temps i no tens cap intenció de passar el que et queda de tarda tancat a la cuina... Però aquesta setmana has anat de bòlit i has menjat fatal. Et ve de gust seure a taula tranquil·lament amb els teus, i assaborir
una cosa bona de debò, però sense neguitejar-te, sense capficar-te, sense perdre hores i hores vigilant si arrenca o no el bull, i després més hores encara netejant aquella crosta cremada que sempre et queda al fons de les cassoles…
O sigui, que tens un problema que et sembla irresoluble... però que ho deixarà
de ser quan descobreixis La cuina que no amoïna.
Si la vida és tan complicada, te l’has de complicar encara més a la cuina?
La resposta de la Mireia Carbó és que, de fet, tot és més senzill del que et penses i que, sense maldecaps ni operacions complexes, es poden obtenir uns resultats que sorprendran a tothom. I a tu mateix més que a ningú.
Només necessites dos ingredients: sentit comú i aquest llibre.
De ben joveneta, a la Mireia Carbó les cassoles ja la fascinaven i el seu instint tafaner la van conduir fins a l’Escola d’Hostaleria de Barcelona. Va passar per tota mena de restaurants i, decidida a convèncer tothom que per cuinejar no calia tenir un do especial, va canviar els fogons del seu restaurant per l’aula del Club Social Caprabo, on fa classes de “cuina que no amoïna”. El fruit
de la seva experiència i el seu desig de fer feliç la gent que l’envolta és aquest llibre «cuinat» perquè tothom en tregui... bon profit.

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